Monica Turic

Nu știu cine a hotărât să înceapă școala în 10 septembrie. Îl trimit undeva unde este smoală și foc și un personaj cu coarne să-l pleznească peste față cu coada până amețește. 👹👿👺Și de asta v-ați bătut joc … de 15 septembrie ăla cu bucurie că ne întâlnim cu colegii și cu profesorii dragi … și planificam șicanele pe care le facem profesorilor de care nu ne plăcea :))) … 15 septembrie!!! Nu 10, mother f…r! Și dacă începe mai repede, dece se termină tot în 15 iunie!?

Sper să nu mai am coșmaruri legate de școală. Ultima dată am avut un vis acum vreo două luni … am și scris despre el. Nu am scăpat de școală și toată viața este oricum o școală. Am învățat să termin școala primară, gimnazială, am învățat să termin liceul, am învățat să termin facultatea și de atunci tot învăț ca să fiu bună în ce fac, în munca mea. Formări peste specializări, cursuri peste atestate și tot așa … Trăiesc cu speranța că la pensie voi sta și voi vegeta … de fapt, Doamne ferește! 😉 🙂 Atunci o să mă apuc de limbi străine 😉

Am mulți în listă, profesori, oameni de învățământ dar și mulți copii de școală, de toate vârstele. Tot ce vă doresc tuturor este să fiți curioși … cât mai curioși de tot și de toate. Nu vă gândiți la motivație, atenție sau mai știu eu ce vrăjeală psihologică :))) Fiți curioși și învățați să fiți selectivi cu informația … Adulții au datoria să fie creativi în modul în care transmit iar elevii să asculte activ. Puneți întrebări, exprimați-vă, dezbateți și aduceți argumente … informați-vă, contraziceți-vă, găsiți soluții … învățați să lucrați în echipă. Cadre didactice sau elevi, ăsta să vă fie obiectivul major, să învățați să lucrați în echipă. Este provocarea națiunii române.

Asta vă doresc 😉

cel.ro%20

cel.ro%20

ookee.ro

interlink.ro%20

lensa.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.