Dan Orghici

Astăzi, 07.08.2018, a trebuit să-mi scot medicamentele trebuincioase pentru afecțiunile de care sufăr, astmul fiind una dintre ele. M-am dus, ca de obicei, la Farmacia doamnei Zdrenghea. Am rămas fără medicamente deoarece de o săptămână la această farmacie nu se pot elibera rețete compensate din lipsa internetului. O doamnă farmacistă îmi spune supărată de necazul meu: „Nu avem internet de o săptămână, nu vă putem ajuta!”, o Doamne ce fac, merg în altă parte. Cineva din primărie (un om cu pixul ascuțit) a hotărât ca unele firme să dea faliment dând o mână de ajutor, astfel, concurenței neloiale.
Am mers pe urmă la Bibliotecă, acasă nu aveam internet, a fost de tot haiul răspunsul doamnelor de acolo: „Bucurați-vă, dumneavoastră nu aveți internet astăzi, noi nu avem de o săptămână!”, ce să mai zic.
Și la fel este în tot centru în apartamentele concetățenilor este post, un post forțat la internet, televizor și telefon. Impus de un domn de la birou și pus în practică de un al domn cu cleștele.

Prins la mijloc, între taberele nehaliților orăștianul este ce-l ce suferă, nu are net, telefon, televiziune deoarece nimănui nu-i pasă. Primăria a tăiat firele (aceiași primărie care încasează impozite și taxe) firmele de telefonie trimit facturile (cu toate că de o săptămână tot centru nu are servicii de telefonie, televiziune și internet) și iaca lanțul slăbiciunilor este încheiat.
Ce nu pricep, este faptul că au mai rămas cabluri netăiate și mă întreb de nu o fi fost doar rea voință, ori mă înșel eu?

Bună țară rea tocmeală, măi neică cu pixul la buzunar!

kurtmann.ro%20

divisima.com%20

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.