Amely

Azi m-am trezit pentru prima dată în toată starea asta c-o serie de greţuri teribile.Femeia fatală cu picioarele până-n gât vomită mai rău ca dup-o tură în carusel.Iar s-o spui p-a dreaptă femeia din mine n-a dat afară în viaţa ei nimic! Poate câte un mascul prea insistent câteodată.M-am lipit de vasul toaletei mai rău ca după prima tură la urgenţe.Vezi că mint? Mă lasă capul! După prima tură în urgenţă, atunci când au venit copii ăia arşi cu sodă caustică am vomitat într-o veselie.Apoi parcă s-au mai domolit lucrurile.În fine,stau tandru lipită de material aşteptând finalul.Dacă nu mă grăbesc s-ar putea să pierd bruma de mâncare pe care o pot prinde la cantină.Iasă ăia de la cardiologie după 13 ore de operat şi rad totul.Hai cu dragostea carnală dintre mine şi toaletă.Noroc că domnul doctor chirurg nu s-a trezit încă.Ar fi prea matinal pentru dânsul.Ce l-o fi apucat să treacă pe urgenţă? Posibil cearta pe care a avut-o cu Mioara Costiniu. Posibil că multe-s posibile la el io ce să zic? Unde-s chiloţii ăia verzi? Dam it! imi trebuie pe cineva să-mi adune bulendrele!
Domnul doarme răstignit în tot patul ca un paşă.Aseară când a venit din tură şi-a aruncat hainele cât colo şi ţuşti la televizor.Ciudaţi masculii ăştia! Îi mai dau termen 6 luni de zile apoi punem stop tembelizării prin tubul catodic.Mă ridic , reuşesc cumva să-mi recâştig poziţia bipedă apoi pornesc de năroadă prin cameră să-mi adun bulendrele.Stetoscopul e pe masa din bucătărie, bluza, sutienul şi chiloţii pe maşina de spălat din hol.Mi-a zis doamna Filoti să nu iau medicamente care mi-ar putea dăuna sarcinii.Măcar mi-a rămas ceva pâine cu miere şi-un pahar de lapte.Din patul regal se ridică măria sa domnul viitor soţ şi tată.Se freacă la ochi , îşi priveşte ceasul apoi începe turul hainelor.Dea domnu’ ăla bun să nu zburăm azi deloc! N-am nici un chef pe vremea asta.Vreau în pat! Vreau căldură!
Timp de minute bune nu vorbim unul cu altul, parcă aşteptăm să ne lovim sau mai rău.Brusc , de nicăieri cafeaua şi voila! Dragostea reapare de după colţul plin cu cărţi de-a lu’ Ionel.Ăsta mi-a umplut apartamentul cu tot felul de articole istorice,reviste historia pe care nu ştiu de le citeşte sau le-a citit.De notat să-i rup capul ăla sec cu prima ocazie cum îl văd.Mirosul cafelei mă calmează, gustul îmi dă idei de casă nouă.Dă-l în moaş-sa de aiurit! Îi rup capu’ altădată sau mai bine o las pe Rodica.Auzi tu la el? Să se combine cu sor-mea zorbalăul?
-Hai odată! Tre’ să iau iar tronu’n braţe! Te-ai blocat cu telefonu-n mână?

epiesa.ro

epiesa.ro

evomag.ro%20

Advertisements

One thought on “Amely

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.