Amely

-Taică-tu îţi trimite nişte poze din Marea Mediterană.Du-te la hartă şi te uită să vezi! Să nu le pierzi că-s scumpe şi nu se găsesc decật la Bucureşti şi Timişoara auzi?
Duminica dimineaţa visam, genele au despărţit noaptea în zi, se auzea în fundal muzica serialului “ Toate pậnzele Sus”.Am mậncat iute şi m-am proptit în geam să văd activitatea de pe petecul verde nu departe de ţeava de gaz proaspăt vopsită.Bătaia puternică în uşă m-a trezit, prea multă linişte dezlipită de bătăile în bucata lemnoasă dintre coridor şi hol..
-Suntem de la securitatea poporului.Avem mandat de percheziţie!
Şi-au rotit ochii peste bibliotecă, peste pereţi, unu’ chiar a dat la o parte salteaua să vadă nu ştiu ce.Erau nemulţumiţi mama fierbea ca un cazan sub presiune :
-Tovarăşi, nu căutaţi aur prin pereţi că nu o să găsiţi.Ori dacă vreodată s-ar putea să aveţi nevoie de mine..N-am făcut rău nimănui iar dumneavoastră cotrobăiţi în sufletul oamenilor ca nişte gunoieri.Soţul meu lucrează pe un mineralier dar asta nu înseamnă că am aur sau nigerieni prin debarale.Vă rog să părăsiţi casa sau să mă arestaţi, altfel voi depune plậngere la consiliu judeţean!
-Ne ameninţaţi tovarăşa doctor? Vă putem creea probleme mari să ştiţi!
-Nu e o ameninţare.Ştiţi unde lucrez, ştiţi cine sunt şi ce legături am, în plus, mulţi din oamenii dumneavoastră tovarăşe au trecut pe la mine cu diferite probleme..Cậnd vă trec nevoile veniţi disperaţi să vă salvez.Şi am s-o fac pậnă în ziua cậnd ies la pensie dacă sunt lăsată!

fashion-fit.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.