Pentru Anton -APWHITE

Apoi ți-am luat mâinile în ale mele și ți-am așezat palmele pe sânii mei. Te-ai uitat în ochii mei profund și am văzut că mă vrei, dorința îți schimbase fața, era mai colțuroasă, mai ascuțită.
– Vrăjitoareo, ai zâmbit tu scurt și apoi m-ai sărutat.
Primul sărut adevărat! Dumnezeule cât de bine era! Neexperimentată cum eram nu am știut că trebuie să deschid buzele, să-ți las loc să intri și le-am ținut strânse. Mi-ai cuprins fața în palme și cu degetele mari ai tras de buză în jos, ți-ai făcut loc. Ți-am simțit vârful limbii atingându-l pe al meu și am deschis gura larg, după aer. Atunci ai atacat. Era brutal, la limita durerii și totuși atât de plăcut, exact cum știam că o să fie cu tine. Imitai jocul dragostei cu intrări și ieșiri și ai culminat prin a-mi mușca buza de jos. Am țipat scurt de surpriza și plăcere. Te-ai retras puțin și te-ai uitat la palmele ce au coborât în mângâiere spre sâni și i-au cuprins în cupă, i-au modelat după dorința ta, după nevoia ta. Am suspinat, nu voiam să te îndepărtezi și te-am tras iar. M-am agățat de părul tău și te-am tras spre mine, te-am obligat să te urci în pat. Și eu puteam să fiu puțin dură, și eu puteam să mă joc. Ai gemut, dar te-ai supus, ai urcat în pat și eu m-am apropiat și m-am urcat pe tine, ți-am înconjurat pulpele cu ale mele. Nu știam ce fac, habar n-aveam, dar așa simțeam, așa voiam. Ai început iar să mă săruți. În jurul nostru era gol, vid, în cameră se auzeau doar gemete, suspine de dorință, plescăiturile limbilor încolăcite. Mișcarea a făcut ca și ultima bucățică de prosop să cadă și ne-am găsit goi, eu peste tine. Te-am simțit cum ai tremurat și am simțit duritatea erecției pe pântec. Mușchii brațelor s-au încordat și am știut că încerci să faci loc între noi, să mă dai la o parte. Nu! Dorința curgea prin mine, trezită la viată și nu plecam de aici până nu reușeam. Ți-ai eliberat buzele și ți-ai lăsat capul pe spate să respiri adânc. Nici pe departe satisfăcută, am continuat să te sărut pe gât, să-l ling, să-ți simt mirosul atât de drag încât mă durea.
– Ai gust bun, mi-ai spus. E dulce așa cum ești și tu, Adela!
După ce mi-ai pronunțat numele te-ai blocat, ai făcut ochii mari și te-ai uitat la mine ca și cum abia acum mă vedeai, ca și cum nici nu ai realizat că până acum pe mine mă sărutai. Era surpriză pe fața ta, surpriză să te
trezești sărutându-mă și mai ales plăcându-ți. Ai tras adânc aer în piept de câteva ori. Încercai să te liniștești. Nu! Nu! Nu!
– Nu, te-am auzit și pe tine spunând. Nu! Ești perfectă așa cum ești!… Adela, oprește-te, ți-am auzit vocea răgușită prin valurile de dorință. M-ai apucat cu palmele de față și m-ai tras departe de fața ta.
Am respirat adânc însetată de aer și am încercat să mă calmez.
– De ce te oprești? Mă vrei! Simt asta!
Aș fi vrut să te zgârii, atât îmi era de ciudă că te-ai oprit. Nu știam ce mă așteaptă la capătul drumului, dar știam sigur că vreau să ajung acolo cu tine.
– Adela, nu, sunt un bărbat ciudat, am nevoi ciudate. Nu sunt pregătit să renunț încă la inocența ta! Am mai multe motive pe care chiar nu sunt capabil că ți le spun acum, e varză în capul meu, dar ideea principală, pe care o știu sigur, e că nu vreau. Nu! Nu vreau să fii altfel decât ești acum. Ești frumoasă exact așa cum ești!
Mi-ai strâns fața în palme și m-ai obligat să mă depărtez și mai mult.
– Anton, nu te oprii, aproape că te-am implorat eu.
– Ai uitat că sunt un mofturos căruia nu i se refuză nimic. Ești Adela mea, căprioara mea. Am alte femei cu care să fac asta.
Îți reveniseși și încercai să treci totul într-o glumă. Halal glumă! Eu încă tremuram violent.
– Dacă mă respingi acum, mă pierzi de tot, îți jur.
– Nu ai cum draga mea, ești pe numele meu și așa o să rămâi.
– Nu trebuie să fiu divorțată ca să fiu femeie.
M-am smucit și m-am ridicat de pe tine aproape plângând. Nu mai plânsesem de ani întregi și acum eram atât de aproape.
– Adela faci cum vrei, dar nu mă mai amenința! Îmi displace profund să mi se vorbească pe tonul asta și chiar nu m-ar deranja să-ți înroșesc bucile.
Nici nu te-am auzit, eram prea nervoasă și prea rănită să-mi mai pese de vorbele tale.
– De ce nu mă vrei? Nu-mi mai spune baliverne, spune-mi clar, de ce nu mă vrei? am țipat tremurând.
– Ești superbă și totuși nu te vreau! Adela, jur, chiar nu știu să-ți spun în cuvinte de ce, dar parcă aud în cap cum țipă ¨ Nu! Nu!¨. Nu-mi place să te-a ales mama, nu-mi place că-mi impui când toate se fac când vreau eu, nu-mi place ideea în sine. Asta e adevărul, nu te vreau!
– Nu mă vrei, am repetat ca proasta după tine, șocată că iar, etern, nu sunt de ajuns.
– Corect spus ar fi că te vreau așa cum ești! Probabil că înseamnă ceva pentru mine să te am așa cum ești. Nu știu, Adela, sunt confuz, te vreau așa și nu te vreau femeie.
– Egoistule! Poate că totuși o să mă vrea cineva, ți-am spus încet, m-am întors și am ieșit pe ușă așa goală cum eram, fără să îmi pese cine mă vede.
M-am prăbușit în camera mea, pe divan și am stat acolo amorțită de durere, confuză, încercând să respir iar normal. Încet, foarte încet, m-am calmat. Am încercat să mă gândesc la ce se întâmplase. Inconștient, ți-am căutat scuze. Probabil că era un mecanism de apărare căruia nu știai să îi dai nume. Nu îți plăcea să ți se impună, lucrurile erau mereu așa cum le voiai tu. Eu am atacat, te-am pus în fața faptului împlinit și numai ideea în sine te-a supărat. Ar fi trebuit să aștept, să mă schimb treptat, să te las pe tine să vezi că sunt alta, să mă vrei, să mă seduci… Eu, ca proasta, m-am grăbit și am stricat tot! Nu erai tu de vină, eu eram! Tu
erai un prădător pus subit în postura de a deveni vânat, normal că ai reacționat ciudat. Te-am iertat!
Fiorii dorinței încă nu mă părăsiseră și-și făceau de cap prin corpul meu, trimițând ici și colo câte o descărcare ca un impuls electric

Advertisements

2 thoughts on “Pentru Anton -APWHITE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.