ingeri si larve

Scot pistolul, ii înfig în piept ca semn de lucruri rele.Se dặ ușor la o parte , vrea sặ mặ loveascặ.Mặ las cuminte în lateral apoi îl lovesc cu toatặ forţa.Colegii sặi s-au ridicat în picioare odatặ cu vuietul crescendo din neantul sovietic.Comandantul a scos capul din bârlog, mặ privește absent  în vreme ce –si aranjeazặ ţinuta.

-Mergi înapoi cặ azi nu se petrece nimic.N-au curaj, n-au cu ce.V-am tot spus, voi nimic! Vedeţi-vặ de sectorul vostru!

-O sặ dặm de dracu’! Transmiteţi mai departe ca se pregặtesc rușii de atac!

Neamţu dặ din mâini a lehamite apoi revine în bârlog.Mặ Ţin dupặ el ca un cặţel, aproape cặ-mi vine sặl-iau la pumni:

-Nu pricepeţi cặ se pregặtesc de atac? N-avem nimic! Nici tunuri anticar, nici muniţie, cặpitanul a dezertat, suntem zero!

-Puţin îmi pasặ de voi! Mi-au murit cinci asistente dse dimineaţặ, soldaţii au diaree, dizinterie ce pi*da mamii lor or’ avea! Murim, nu ne predặm! Heil Hitler!

-Mein herr, Hitler e departe, noi în c*c*t! Bunặ ziua!

-Am sặ te ţin minte!!! Gradu’ și unitateaaa!!! Gradu’ și unitateaaa!!!

Glasul i se stinge gradual pe mặsurặ ce șterg distanţe, lumea a luat-o razna teribil într-o disperare vecinặ cu moartea.Tranșeele s-au umplut cu soldaţi pe fugặ, cu oameni prinși într-o vâltoare fặrặ ieșire.Linia italianặ a dispặrut în câteva minute cặlcatặ de tancuri. Mii de  mastodonţi verzi  urmaţi de alte mii de soldaţi care ne învặluie.Luptele continuặ ore între viaţặ și moarte, sângele curge  șuvoaie roșii peste zặpada  neagrặ.Compania a treia germanặ și-a retras oamenii în spate fugind ca niște lași.În urma lor  rặniţii strigặ, implorặ o mânặ de ajutor.

-No sặ ne ajute nimeni aici! Trebuie sặ ne ajutặm noi! Hai!

Aurel și-a luat automatul, rucsacul ,trecând peste cadavre ca un fulg.Cât vezi cu ochii au crescut mặri putrede în gheaţặ , avioane rup cerul plumb fặcându-l zdremţe.În faţặ, în spate  sau aiurea cad bombe ce ridicặ infinitul peste putinţa de înţelegere a celor mici prinși în el.Coloane de refugiaţi pe o parte de drum, coloane de tancuri blocate fặrặ ulei sau motorinặ pe cealaltặ parte.Cặruţe cu rặniţi români, mașini arzând ca niște torţe.Mâini carbonizate, trupuri împặrţite peste tot cu tot cu anatomia unui dezastru apocaliptic.Fostul preot mặ trage dupặ el prin zloatặ, Lungu plânge ca un copil apoi vomitặ maţele din el la vederea unui cặrucior strivit sub șenile.Creierul s-a amestecat cu sânge, s-a lặţit sub talpa de fier ca o hartặ imensặ a rusiei.Bucặtarul companiei italiene a rupt-o la fugặ trâgând un cặrucior cu oale dupặ el.Mica bucặtặrie ambulantặ zdrặngặne apucatặ de toti dracii într-o luptặ pierdutặ încặ de la început.Avionul l-a ginit scurt, mitralierele toacặ  secundele  apoi sặ-l bombardeze într-o joacặ imbecilặ.Capacul cazanului a zburat pasặre mặiastrặ direct peste un soldat neamţ lovindu-l iar din bucặtar s-a ales veșnicia.Resturi de mâncare și maţe curg  într-o veselie macabrặ mânjind oameni și mașini.Urlu  dement în stặri demente precum bombele cad  în cazanul numit pompos lume.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.