Copilul si fluturii de hartie

-Deșteptareaa!!! Deșteptareaaa!!

Ora 5, 30.Dumnezeule n-am dormit decât 2 ore! Planton, somn, planton.In plus mặ chinuie cumplit o mặsea.Cordoș s-a coborât din pat, își întinde picioarele lungi , cascặ frecându-și fruntea plinặ de pặr apoi  se pune pe plâns.Plâns isteric ca o ploaie brutalặ de varặ.Cui îi pasặ? Acuș apare Bolcaș sau poate Burtea gata pentru  o nouặ zi.Baia s-a umplut de soldaţi obosiţi, încặrcaţi cu cearcặne sub gene.Miroase a urinặ, a fecale din budele infecte iar coada se întinde șarpe cặtre 6 jumặtate.

-Mișcare! Mișcare! Azi vin femeile în vizitặ la voi! Mișcare! Aveţi sectoare de fặcut!

Bolcaș miroase a distilerie de la un kilometru.Se clatinặ ca un pom în bặtaia vântului, abia se poate ţine pe picioare.Într-un final vomitặ violent într-una din budele  amintite mai sus.

Gặlặgia se mutặ la masặ odatặ cu boţul de marmeladặ sau ceaiul cald.Ciudat cặ ceaiul ặsta îmi amintește de trupul ei.Oare ce-o face la ora asta? Sigur se întoarce de pe o parte pe alta,normal.Sau poate vine de la discotecặ.Ce are de pierdut? Eu am totul.S-au terminat femeile? Pentru mine pare acel moment jenant când nimic sau nimeni nu mặ poate ajuta, dori.O vreau pe Delia! Auzi soartặ prặpặditặ? O vreau pe Delia! Nu alte femei, nu pușca nenorocitặ ce mặ așteaptặ.

-Urcaţi pe etaj! Vặ încolonaţi în faţa rastelului și așteptaţi sặ aparặ ofiţerul de serviciu! Sặ nu vặ prind prin curte cặ-i belea mare!

-O sặ primim puștile! Rambo mặ fac! O sặ trag ca la bâlci!

-Tragi pe dracu ghem! Vezi mai bine sặ baţi pasul ặla  de defilare asa cum trebuie! O sặ râdặ toţi de noi!

-Atenţiune!

-Pe loc repaus! Se aude vocea ofiţerului de serviciu.Cu el a sosit ajutorul și armurierul unitặţii.

-Azi primiţi armele soldaţi! Încặ un pas mare în a deveni militari români!        Pfiuu ce pute aici la voi?

Intrặ iute în baie unde-l gặsește pe ungur vomitând din greu.Urletele ofiţerului mângâie mặcar pentru câteva secunde sufletele rặcanilor chinuiţi.Vivat domnule ofiţer!

-5432! Ặsta-i numặrul armei tale! Dacặ te întreb la noapte sặ-l știi! Dacặ faci sex cu mândra ta trebuie întâi sặ știi acest numặr! Nu-ţi dai drumu’ domestic în prezervativ pân’ nu știi numặrul! Altfel te paște bd-ul! Sau bặtaie cât înca-pe!

-Bolcaș ce pặţește? Întreb eu ca un prost.Mai bine-mi puneam un lacặt pe gurặ.

-O sặ spele bude toatặ ziua.Vrei și tu bixane? Faţặ ai de spặlat bude, mustaţa tặiatặ incorect, pặr mare.Stai sặ ieși la raport sặ vezi! O sặ le cureţi cu peria de dinţi din nou.Ajutorul ofiţerului îmi dặ o palmặ amicalặ peste cap apoi pleacặ.

-O vreau pe Delia! Strig puștii.O vreau pe Delia goalặ! Delia! Nu pe tine bucatặ de fier și lemn! Delia! Fata mea! Unica mea fatặ! Prima iubire a mea! Nu arme! Nu gloanţe, regulamente sau cartușe! Nu trageri de zi sau de noapte! Delia! Delia!

Locotenentul așteaptặ sặ ne încolonặm, pentru prima datặ are rặbdare.Armele ne încurcặ, curelele sunt noi, lucioase.Patul puștii se lovește de spate, unele mai și cad jos spre disperarea sergenţilor.

-Dacặ așa fac și la femei e vai de ea ţarặ! Râde Burtea pleznind pe câte unu’ așa amical de dimineaţặ.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.